Επίθεση στον διευθυντή φυλακών Διαβατών στην Νομική ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη, 4/12/2008)

Σχετικό κείμενο από το http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=932367

Ή γουρουνι ή ανθρωπος, στη μεση δεν υπαρχει τιποτα.
Οχι εκθειάζοντας την ανθρωπινη οντότητα σε σχέση με τις αλλες, αλλα γιατι για μας η ζωη και η ελευθερια αποτελουν αδιαπραγματευτες αξιες, οπως επισης η ανθρωπινη υποσταση και αξιοπρεπεια θα πρεπει να διακατεχονται απο συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.
Στο ονομα λοιπον της ελευθεριας, σημερα Πεμπτη 4 Δεκεμβρη ξυλοφορτωσαμε τον δ/ντη φυλακων διαβατων κατα την διαρκεια παραδωσης σοφρονιστικων μαθηματων που πραγματοποιουσε στη σχολη της νομικης του απθ
Οι κλωτσιες και οι μπουνιες που αρπαξε ο "κυριος" κ. τσουρελης ειναι το ελαχιστο που αρμοζει σ'αυτον οσο και στους υπολοιπους του ειδους του.
Μιασματα σαν τη χαρη του, δεν ειναι τιποτε αλλο απο τσιρακια της εξουσιας, ανθρωποφυλακες των εχθρων μιας αρρωστημενης και φτιαχτης ευημεριας, και δημιοι της ελευθεριας.
Με την ενεργεια μας αυτη, εκφρασαμε στον ελαχιστο βαθμο την επιθυμια μας, ολοι αυτοι να βαλουν καλα στο μυαλο τους , οτι δεν ανεχομαστε να περιφερονται ανετοι και ανεμελοι αναμεσα μας και οπου τους βρισκουμε θα τους τσακιζουμε.

Κανενα ελεος στους εχθρους της ελευθεριας

Κατω τα ξερα σας απο ολους μας. Αληλλεγγυη στους καθημερινους αγωνες των αιχμαλωτων της δημοκρατιας τους. Λευτερια σε ολους!

Δεν χαθηκε ο κοσμος ουτε η πνοη,
οσο υπαρχει μισος υπαρχει και ζωη

Δεν υπάρχουν σχόλια: