27-31 Αυγούστου 2007

Εκρηκτικός μηχανισμός σε ΑΤΜ (Θεσσαλονίκη, 27/08/07)

Πηγή: ΑΠΕ - http://www.news247.gr/a/4!17603

"Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) υποκαταστήματος τράπεζας τοποθέτησαν τη νύχτα άγνωστοι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημίες από την έκρηξη. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ο μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, τοποθετήθηκε στο ΑΤΜ του υποκαταστήματος της «Ελληνικής Τράπεζας», στη συμβολή των οδών Α. Τρίτση και Ελάτης. Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν τα χαρτονομίσματα μέσα από το μηχάνημα."

Διαβρωτικά σε ΙΧ στελεχών της ΓΑΔΑ (Αθήνα 28/08/07)

Πηγή: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=753757

"ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΤΑ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ απόψε τους παρακολουθήσαμε εντοπίσαμε τα πανάκριβα ΙΧ τους και τους ρίξαμε διαβρωτικό με το τουλούμι. Αυτό θα γίνεται κάθε βράδι όπου τους εντοπίζουμε και ειδικά στο "ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ". ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΟΛΥΔΕΙΡΑ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ "ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ". ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!"

Σημείωση: το Μπαλτάζαρ είναι κλάμπ δίπλα στη ΓΑΔΑ και στέκι μπάτσων

Πέτρες εναντίον ΜΑΤ & υφυπουργού οικονομίας (Ηλεία, 28/08/07)

Πηγή: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=754074

Διαβάζουμε σε άρθρο στο indymedia: "Με τις πέτρες κυνήγησαν οι κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας στην Ηλεία τον υφυπουργό Οικονομίας Χρήστο Φώλια και μια διμοιρία ΜΑΤ που έφτασε στο χωριό για να … συμπαρασταθεί στους πυρόπληκτους."

Σημείωση: Ολόκληρο το καλοκαίρι του 2007, πυρκαγιές κατέκαψαν τεράστιο μέρος της χλωρίδας και της πανίδας της χώρας καθώς και πάνω από 60 ανθρώπους, ενώ παράλληλα αρκετοί κυβερνητικοί παράγοντες σε μια προσπάθεια να συσκοτισουν τις ήδη σκοτεινές συνθήκες της "ανάπτυξης με άλλα μέσα" που περνάει μέσα από τις πυρκαγιές, προσπάθησαν να τις συνδέσουν με τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο(!).

Δεν υπάρχουν σχόλια: