Εμπρηστικές επιθέσεις σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων (Αθήνα, 17/4/2008)

Το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", της 18/4/2008 (αναδημοσίευση στο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=858139:

«Κάψαμε δύο αντιπροσωπείες σε ένδειξη αλληλεγγύης»

«Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Β. Μποτζατζή και στους τρεις διωκόμενους συντρόφους, που επέλεξαν τη φυγή αντί να παραδοθούν στους δεσμοφύλακες», έγινε -σύμφωνα με τηλεφώνημα στην «Ε»- η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 2.45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της «Πεζό», στο Γαλάτσι, και σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Νέα Χαλκηδόνα στις 2 Απριλίου.

Την ευθύνη των εμπρησμών ανέλαβαν οι «Κομάντο Μιχάλης Καλτεζάς» και ο άγνωστος που τηλεφώνησε για λογαριασμό τους είπε: «Είμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε επιθετική κίνηση που προτάσσει την ολοκληρωτική καταστροφή κράτους και κεφαλαίου. Επιτιθέμεθα σε σύμβολα της κυριαρχίας για να αποσπάσουμε μερικά βλέμματα από την κανονικότητά τους. Ξεπερνώντας κάθε έννοια νομιμότητας και νομιμοφροσύνης. Εννοιες ξένες έτσι και αλλιώς σε εμάς». «Υπενθυμίζουμε ότι θα μείνουμε εσωτερικός εχθρός αυτού του κράτους», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: