Μπαράζ σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και ανάληψη ευθύνης (Αθήνα, 23/4/2008)

Από "Ναυτεμπορική": Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια σε τρεις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στη Λ. Θηβών, στο Γαλάτσι και στο Χαλάνδρι, σημειώθηκαν στις 2 η ώρα τα ξημερώματα. Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί σε τουλάχιστον επτά οχήματα.

Ανάληψη ευθύνης που έφτασε μέσω e-mail στο directactiongr@yahoo.gr:

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 23 Απριλίου χτυπήσαμε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων σε Χαλάνδρι, Γαλάτσι και Περιστέρι. Αναλαμβάνουμε επίσης τον εμπρησμό αυτοκινήτου διπλωματικού σώματος στο Κ.Χαλάνδρι.

Επιλέγουμε να περάσουμε στην επίθεση, χτυπώντας κρατικούς και καπιταλιστικούς στόχους, θρυμματίζοντας το διάχυτο πλέγμα τάξης κι ασφάλειας στην μητρόπολη, δυναμιτίζοντας τη κοινωνική απάθεια. Στους συντρόφους μας Μάριο και Χρυσόστομο που είναι συμμέτοχοι όπως και εμείς σε επιλογές εμπρηστικής και επαναστατικής βίας που δικάζονται στις 11 Ιούλη, στέλνουμε τους συντροφικούς μας χαιρετισμούς. Επίθεση παντού και πάντα, θα μας βρίσκετε πάντοτε απέναντι σας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΜΑΔΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΖ


Σημείωση: Ακόμη μια ανάληψη ευθύνης από "Ομάδες Νυχτερινού Σαμποτάζ" είχε γίνει για εμπρηστικό μπαράζ (30/5/2007) στη Θεσσαλονίκη εναντίον υποκαταστήματος της eurobank, του ΟΤΕ και σερβικού διπλωματικού οχήματος, σε αλληλεγγύη με τους "Γ. Δημητράκη, Β. Στεργίου, Ν. Κουνταρδά και με όλους τους φυλακισμένους που αγωνίζονται". Πηγή:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=821901

Δεν υπάρχουν σχόλια: