Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (Αθήνα, 3/12/2008)

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων στις 3/12/08:

Τις ώρες που οι φιλήσυχοι πολίτες απολάμβαναν τον καφέ της ανυπαρξίας τους στον πεζόδρομο του Κολωνακίου, εμείς για άλλη μια φορά τεθήκαμε στην 'υπηρεσία' της καταστροφής και σας χαρίσαμε ειδυλλιακά αποκαΐδια.

Με τη κίνησή μας αυτή στέλνουμε επαναστατικούς χαιρετισμούς στους Γάλλους συντρόφους που επέλεξαν να επιτεθούν στο δίκτυο γραμμών του τραίνου υψηλής ταχύτητας, σαμποτάροντας τα καθημερινά δρομολόγια της αδημονίας και του άγχους, μιας νομοτελειακά ρυθμισμένης ζωής που επιβάλλει η βιοεξουσία στους υπηκόους της.

Πλήττοντας την εύρυθμη λειτουργία της τάξης, χρησιμοποιώντας επιθετικά μέσα ενάντια στη δουλοπρέπεια που πρεσβεύει το κοινωνικό γίγνεσθαι , για άλλη μια φορά αποδεικνύεται στην πράξη η ευάλωτη κατασκευή της άτρωτης ομοιομορφίας αυτού του κόσμου.

Αποστρεφόμαστε τη δειλία του όχλου που βρίσκει θαλπωρή εντός της εξανδραποδισμένης κοινωνίας και τονίζουμε ότι η κοινωνία υπάρχει για εμάς, κι όχι εμείς για κείνη. Έτσι θα εισβάλλουμε επανειλημμένα κι αιφνιδιαστικά διαβρώνοντας και δηλητηριάζοντας το εσωτερικό της, με σκοπό την εξόντωση του ουκ εγώ από τον εαυτό μας. Ένα εγχείρημα που υλοποιείται με την αφοσίωση στην επανάσταση. Μια επανάσταση ασίγαστη κι ακατάπαυστη που κάθε μέρα θα μαχόμαστε για να πραγματώσουμε την πιο αμείλικτη, άγρια και ζοφερή της έκφανση.

.Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΣΑΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


[Σημείωση: το κείμενο έφτασε με e-mail. Σχετική δημοσίευση για την επίθεση: http://directactiongr.blogspot.com/2008/12/3122008_04.html]

Δεν υπάρχουν σχόλια: