Πέτρες και μπογιές σε 2 γραφεία ΝΔ (Θεσσαλονίκη, 23/1/2008)



Αναφορά: http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=27860

Πέτρες και κόκκινη μπογιά πέταξε ομάδα αγνώστων στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Με διαφορά λίγων λεπτών, μια δεύτερη ομάδα επιτέθηκε στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Τριανδρίας, ενώ έγραψαν συνθήματα ζητώντας την απελευθέρωση 26χρονου φοιτητή που συνελήφθη για συμμετοχή στα επεισόδια τον περασμένο Νοέμβρη.

Ανάληψη Ευθύνης στο athens.indymedia.org

Την Τρίτη 22/1 σπαστηκαν τα γραφεία Τ.Ο. ΚΟΥΛΕ-ΚΑΦΕ Ν.Δ. και ΟΝΝΕΔ-Ν.Δ. Τριανδρίας , ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Βαγγέλη Μποτζατζή που κατηγορείται για εμπρηστικές ενέργειες σε καπιταλιστικούς-κρατικούς στόχους (βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 29/11/07 στις Δ.Φ.Κομοτηνής) και στους 3 συντρόφους που διώκονται για την ίδια υπόθεση .
Μια υπόθεση που εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχούς και εντεινόμενης καταστολής που εξαπολύεται από την πλευρά του κράτους , και αποτελεί μέρος ενός ειδικότερου σχεδίου το οποίο τίθεται τα τελευταία χρόνια σε εφαρμογή , της "τρομοκρατοποίησης" του αναρχικού χώρου.
Η συνταγή ειναι λίγο-πολύ γνωστή...Ένα κατηγορητήριο κατασκευασμένο στα κεντρικά της ασφάλειας , διογκωμένο με σωρεία κατηγοριών (χίλιες καλές χωράνε!) , ...αδιάσειστα στοιχεία βασισμένα σε αξιόπιστες "μαρτυρίες" , τα οποία σαφώς και πρέπει να αφορούν σε τρία και πλέον άτομα , οπότε έρχεται να επιληφθεί της κατάστασης ο τρομονόμος !
Έτσι λοιπόν φτάνουμε σε αλλο ένα ...επίτευγμα της ΕΛ.ΑΣ , την εξάρθρωση ...άλλης μιας "τρομοκρατικής οργάνωσης" ! Έπονται οι γνωστές φανφάρες και τα επινείκια στα ΜΜΕ , τα οποία με τη σειρά τους μπαίνουν στο χορό λασπολογώντας και αν κρίνεται απαραίτητο "φωτογραφίζοντας" . Η κοινωνία πλέον μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη τον ύπνο της . Το μόνο που μένει , ειναι η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το ...έργο της
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ Β. ΜΠΟΤΖΑΤΖΗ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

" Πυρύνας Αναρχικών - Αντιεξουσιαστών "

Δεν υπάρχουν σχόλια: