Παρέμβαση απολυμένων σε live του ΣΚΑΙ (Αθήνα, 26/1/2008)

Μετά από κάλεσμα της Ένωσης τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Αθήνας, έγινε παρέμβαση απολυμένων εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, σε εκδήλωση για το φιλο-οικολογικό προφίλ του σταθμού στην πλατεία Συντάγματος. Τελικά οι υπεύθυνοι του σταθμού αναγκάστηκαν να διακόψουν την "ζωντανή" μετάδοση της εκδήλωσης.

Μια αναφορά στο: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=819588


"Ολα τα live του skai κοπηκαν καθως υπηρχαν πολλα πλακατ με συνθηματα οπως, νικη στους απολυμενους του σκαι, αλλου μοιραζουν λαμπες αλλου κοβουν το φως, δηθεν οικολογοι, καπιταλισμος και οικολογια δε παν μαζι, για τα αφεντικα ειναι νομος της φυσης πρωτα το ξεζουμισμα μετα οι απολυσεις, αλλη μια κοινωνικη προσφορα του σκαι οι απολυσεις. Αμήχανοι οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης απο την απροσμενη τροπη της εκδηλωσης καθως σε ολα τα live μπαιναν μπροστα τα πλακατ και φωναζονταν συνθηματα. Η εκδηλωση εληξε πολυ γρηγορα και το φορτηγακι με τις λαμπες εφυγε. Παρα πολυς κοσμος ηταν στο πλευρο των απεργων και αρκετοι φωναζαν μαζι με τους εργαζομενους. Απιστευτη ατακα της Φ. Πιπιλη καθως την ωρα που εδινε συνεντευξη μπηκαν πλακατ απο πισω της και ακουγονταν συνθηματα. Ειπε και μεις εχουμε απολυθει αλλα δεν καναμε ετσι δεν ειναι συνδικαλισμος αυτος, για να παρει την απαντηση νικη στους απολυμενους, η τρομοκρατια δεν θα περασει και ειμαστε εργατες και οχι συνεργατες και στα αφεντικα δεν κανουμε τις πλατες!

Νικη στους απολυμενους, οι απολυμενοι δεν ειναι μονοι τους. Ολα τα σωματεια στο πλευρο τους, για την κλιμακωση εως την τελικη νικη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: