Γκαζάκια στο δημαρχείο Τριανδρίας (Θεσσαλονίκη, 23/1/2008)

Αναφορά στο: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=818120

"Έκρηξη προκλήθηκε από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερ'ωματα της Τετάρτης, στην είσοδο του δημαρχείου Τριανδρίας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα τζάμια της εισόδου του δημαρχείου. Στο σημείο του συμβάντος, έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με έξι άντρες και δύο οχήματα."

Την ίδια νύχτα έγιναν επιθέσεις με πέτρες και μπογιές σε δυο γραφεία Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάληψη Ευθύνης στο athens.indymedia.org:

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό του Δημαρχείου Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τετάρτης 23-01-2007

Τα ξημερώματα της 23-01-2007 τοποθετήθηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός στην είσοδο του Δημαρχείου Τριανδρίας Θεσσαλονίκης ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό Βαγγέλη Μποτζατζή που διώκεται με τον τρομονόμο, βάση ενός σαθρού κατηγορητηρίου που περιέχει καταθέσεις μπάτσων και ενός σεκιουριτά, για εμπρηστικές επιθέσεις σε κρατικούς και καπιταλιστικούς στόχους. Για την ίδια υπόθεση διώκονται χωρίς στοιχεία και 3 ακόμη αναρχικοί σύντροφοι που ΄΄καταζητούνται΄΄. Στα πλαίσια της αντικρατικής δράσης δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε όσους δεν υποτάσσονται στο καθεστώς της δημοκρατικής ευημερίας. Βρισκόμαστε σε διαρκεί πόλεμο και δεν έχουμε την πολυτέλεια της αδράνειας. Καμία προφυλάκιση, καμία δίωξη δεν πρόκειται να περιορίσει τη δράση όσων ενσυνείδητα τάσσονται ενάντια στην τάξη αυτού του κόσμου. Διότι κάποιοι επιλέγουν να μη συνυπογράψουν το μανιφέστο της υποταγής.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΤΖΑΤΖΗ που βρίσκεται προφυλακισμένος από 29-11-2007 στις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ για την ίδια υπόθεση

24-01-2008
Δίκτυο για την επανοικειοποίηση της νύχτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: