Συμπλοκές κατοίκων με μπάτσους (Αθήνα, 15/1/2007)

Πηγή: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=815187

Αντιγράφω από μαρτυρία στο indymedia:

"Στην οδο Δ.Διαμαντίδη (διπλα στην πλατεία Ελευθερίας,στον Κορυδαλλό)πριν απο 30 λεπτά έγινε καταδιώξη απο μπάτσους σε ενα ατόμο που επεβαινε σε μηχανάκι και μάλλον δεν είχε πινακίδες.
Επροκειτο για 16χρονο παιδί που προσπάθησε να ξεφύγει και οι μπάτσοι τον έκλεισαν σε δρόμο και ανοίγωντας την πόρτα τους τον ανάγκασαν να πέσει και να χτυπησει μάλλον σοβαρά σε ένα δέντρο.
Μετά -σαν σακί-προσπαθούσαν να τον γυρίσουν για να σηκωθεί,αλλά ήταν αρκετά σοβαρά και δεν σηκωνόταν.

Αμέσως μαζεύτηκε πολύς κόσμος όπου πραγματικά ηταν πολύ μα πολύ εξαγριωμένος.
Φτύνανε τους μπατσους,τους βρίζανε(ειδικότερα οι γυναίκες) που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τον δολοφόνο οδηγό τους,και αυτό εξαγριώσε τον κόσμο-νεαρό κυρίως κόσμο,που άρχισε να τους χτυπάει τους μπάτσους άγρια.Οι μπάτσοι τα χρειαστηκανε και φάγανε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.Είχαν χεστεί πάνω τους και ενώ ήταν γύρω στα 10 μπατσοατομα(είχαν έρθει ενισχύσεις)μπήκανε στα περιπολικά και τρέχανε να ξεφύγουν εν τούτοις ο κόσμος άρχισε να βαράει και τα περιπολικά και τους μπάτσους που ήταν έξω από αυτά.

Ημούν αυτόπτης μάρτυρας στο ξύλο που φάγανε οι μπάτσοι και πραγματικά τόσο φοβισμένους δεν τους έχω ξαναδεί.Φάγανε πολύ ξύλο χωρίς ίχνος υπερβολής σε αυτό που λέω.
Δολοφόνοι,μουνόπανα,σκατομπάτσοι ήταν αυτά που φωνάζανε από 15χρονα κορίτσια μέχρι 50χρονές μανάδες.
Το παιδί ελπίζω να είναι καλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οπου πήγαν και οι φίλοι του και ραντεβού στις επόμενες κινητοποιήσεις ενάντια στην αστυνομοκρατία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: