Εμπρησμός κτιρίου της ΔΕΗ στο περιστέρι και προκήρυξη (Αθήνα, 9/8/2008)

Κείμενο που στάλθηκε μέσω e-mail:

Στις 9 Αυγούστου επιτεθήκαμε στο παράρτημα της Δ.Ε.Η. στο Περιστέρι.Δεν θα αναφέρουμε τα τετριμμένα για την επιλογή τέτοιου είδους στόχων.Όποιος έχει συνείδηση αντιλαμβάνεται ότι η ύπαρξη και μόνο των κρατικών μηχανισμών είναι τουλάχιστον εχθρική απέναντι σε κάθε εξεγερμένη αξιοπρέπεια.

Δεν θα περιμένουμε καμία πολιτική ανωμαλότητα και καμία επιβαρυντική προς την κοινωνία κατάσταση για να πράξουμε βίαια.Άλλωστε απο την στιγμή που ανέχεται πάσης φύσεως εξευτελισμό και συμβάλλει η ίδια σε αυτόν,όπως τα πρόβατα οδηγούνται πρός σφαγή,δεν απομένει παρά μονάχα η καταστροφή της.

Η διαρκής επαναστατική κινητικότητα,δεν περιορίζεται σε θερινές περιόδους,χρονιές ή δύσκολες στιγμές για πράξη.Ας μάθουν κάποιοι ότι ο πόλεμος που έχει κυρρηχτεί δεν είναι κάποιο χειμερινό σπόρ.Εμείς ορίζουμε τις στιγμές, τους χρόνους και διαμορφώνουμε τις συνθήκες, πετώντας τα ζάρια του Μηδενισμού ξεριζώνοντας τις καθιερωμένες «αξίες» αυτού του σάπιου κόσμου, πανηγυρικά αντιστρέφοντας τες.Κάποιοι είναι πράττοντες στο βαθμό της ικανοποίησης των επιθυμιών τους,κάπως ετσι και εμείς αρχικά πράττουμε,σκοπεύοντας όμως στην ικανοποίηση του σκοπού που έχουμε οι ίδιοι θέσει,κρατώντας και τιμώντας τους αξιακούς κώδικες της συνείδησης μας.

«Εργαζόμαστε» λυσσαλέα στην υπηρεσία της Επανάστασης με μια ιδιαίτερη προτίμηση στις υπερωρίες δημιουργώντας εστίες πολέμου.Είναι καιρός να αλλάξουμε την πεποίθηση πως τα πράγματα είναι «έτσι κι αλλιώς» και να προχωρήσουμε με θάρρος στο: «τα πράγματα θα τα κάνουμε να είναι έτσι κι αλλιώς».Ο Μηδενισμός βρίσκεται προ των πυλών, θαυμάζοντας την μεγαλειώδη πληθωρικότητα κάποιων αρπακτικών, τα οποία παίζουν όλο χάρη και ταυτόχρονα μισούν και καθώς παίζουν και μισούν...διαμελίζουν.

Δεν είναι ούτε η «κοινωνική στέρηση» ούτε ο «φυσιολογικός εκφυλισμός» που ξερνάει τον Μηδενισμό απο τα σπλάχνα της συνείδησης,απεναντίας είναι η θέληση μας για δύναμη,και το πάθος για την ατομικιστική επανάσταση του «είναι» μας...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ...

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΑΝΑΣΑ ΤΡΟΜΟΥ/ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ


Σημείωση: Προηγούμενες ενέργειες της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς":

"Σύνοδος για την μνήμη του Εμίλ Ανρύ" με εμπρηστική επίθεση σε γραφείο της ΝΔ (Θεσσαλονίκη, 15/7/2008)
Εμπρησμοί σε Ψυχικό και Φάληρο από "Κομμαντο Νυχτερινές Περιπολίες" και "Χαοτική Δράση" (Αθήνα 9-10/7/2008)
Επίθεση σε όχημα συνοδού του προέδρου της δημοκρατίας από το "κομμάντο νυχτερινές περιπολίες" (1/7/2008)
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων και ανάληψη ευθύνης (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, 30/5/2008)
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων και ανάληψη ευθύνης (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, 9/4/2008)
Τριήμερο "Φεστιβάλ της Φωτιάς" (Αθήνα Θεσσαλονίκη, 18-19-20/3/2008)
Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων και Ανάληψη Ευθύνης(Αθήνα-Θεσσαλονίκη, 21/2/2008)
Εμπρηστικό μπαράζ και ανάληψη ευθύνης (Αθήνα-Θεσσαλονίκη, 21/1/2008)

Δεν υπάρχουν σχόλια: