Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων (Αθήνα, 17/10/2008)

Από τα ΜΜΕ: Μπαράζ εμπρησμών σε τράπεζες σημειώθηκε σε 10 λεπτά από τις 03.10 έως τις 03.20 τα ξημερώματα. Άγνωστοι έβαλαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς με γκαζάκια στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 204, στο Παλαιό Φάληρο, στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 90 στα Πατήσια και στο υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Τριών Ιεραρχών 15, στα Πετράλωνα. Από τις εκρήξεις και πυρκαγιές προκλήθηκαν υλικές ζημιές στις τράπεζες. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.



Το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=917425

τα ξημερωματα της παρασκευης 17.10 επιλεξαμε να χτυπησουμε την eurobank στα πετραλωνα,την εμπορικη τραπεζα στο παλιο φαληρο και την Α.Τ.Ε.bank στα κατω πατησια,καθως και την αντιπροσωπεια αυτοκινητων επι της θηβων,τα ξημερωματα της δευτερας 20.10. ως καποιες ακομα εχθροπραξειες εναντια σ εναν κοσμο΄'σωφρονισμου', ολο πιο επαρκες και διαδεδομενο.
οποιος δεν εχει τιθασευτει απο την ψευτικη ευημερια της δημοκρατιας, εκφραζει την οργη του με την επιθεση στα συμβολα της κυριαρχιας και στους εκφραστες της.
μπροστα στο θεαμα εξουσιας και θανατου το μονο ζωντανο στοιχειο ειναι οι συντροφοι μασ και η αλληλεγγυη που μας συνδεει.
στελνουμε τις φλογες μας, σε καθε εισαγγελεα και δικαστη που θεωρει οτι θα ορισει τη ζωη των συντροφων μας, και την συντροφικη μας αγκαλια στον βαγγελη μποτζατζη,που μπορει πλεον να βαδισει ελευθερος στα μονοπατια των αρνησεων του.
ο αγωνας ομως δε σταματαει εδω.
στεκομαστε διπλα στην δημητρα συριανου, τον κωστα χαλαζα και τον ηλια νικολαου που επιλεγουν το δρομο της φυγης και τους αφιερωνουμε τις σταχτες που αφηνουμε πισω μας...

πυρηνες ανομιας 'carpe noctum'

Δεν υπάρχουν σχόλια: