Εμπρηστική επίθεση στο στρατοδικείο του Ρουφ (Αθήνα, 29/10/2008)

Βλ. και http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=919612:

Από τα μμε: "Μικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στην είσοδο του Στρατοδικείου στο ΡΟΥΦ στις 02:35 τη νύχτα, μετά από ανάφλεξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού αποτελούμενου από 10 γκαζάκια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε πυρκαγιά και στη συνέχεια ακολούθησε έκρηξη με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια της εισόδου. Λίγο μετά τις 7:00 το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν παραπλεύρως της εισόδου του στρατοπέδου μια τρύπα στο συρματόπλεγμα και εικάζουν ότι από εκείνο το σημείο οι δράστες μπήκαν στο προαύλιο του κτιρίου και τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό.
Ερωτηματικά προκαλεί το πώς κατάφεραν οι δράστες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, καθώς ο χώρος φυλάσσεται από στρατιώτες."

Update: Σύμφωνα με την "Ελευθεροτυπία" (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=75353488), «Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-Πυρήνες Επαναστατικός Στρατός» ανέλαβαν με τηλεφώνημά τους στην «Ε» την ευθύνη για την επίθεση στο στρατοδικείο του Ρουφ, «σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Γιάννη Δημητράκη, που πέρναγε από στρατοδικείο στις 13 Οκτωβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: