Εννέα εμπρηστικές επιθέσεις και μια ανάληψη ευθύνης (Θεσσαλονίκη-Αθήνα, 12/6/2008)

Σχετική αναφορά υπάρχει στο:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11411&subid=2&tag=8400&pubid=863789

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα πυρπολήθηκαν: Ένα όχημα και η φωτεινή επιγραφή της αντιπροσωπείας της HYUNDAI στο Νέο Ψυχικό, το κατάστημα αθλητικών ειδών Interspor στο Χαλάνδρι, τα Goody's στο Κερατσίνι, εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν στην τράπεζα Πειραιώς επί της εθνικής οδού στην Κηφισιά, ενώ μιαμιση ώρα αργότερα καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό ένα ακόμη όχημα σε αντιπροσωπεία της HYUNDAI στην Αχαρνών 258 στα Πατήσια. Στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ 4:40 και 5:10 το πρωί, χτυπήθηκαν: ένα κατάστημα της Vodafone στην Τούμπα, το Goody's στην Αγίας Σοφίας (κέντρο), ένα ακόμη Goody's στην Επτάλοφο, κι ένα υποκατάστημα της τράπεζας ΠΕιραιώς στην Αντιγονιδών 17 (κέντρο).Παρακάτω, ανάληψη ευθύνης που στάλθηκε στο directactiongr@yahoo.gr:

Στις 12 Ιουνίου 2008 επιλέξαμε να χτυπήσουμε τους χορηγούς της εθνικής ελλάδος (πέντε στόχοι στην Αθήνα και τέσσερις στην Θεσσαλονίκη).

Όπως και πριν τέσσερα χρόνια με την 'επιτυχία' της εθνικής ελλάδος στο γιούρο, έτσι και τώρα στήνεται ενα πανηγύρι απίστευτης ηλιθιότητος, κατά την διάρκεια του οποίου χιλιάδες καραγκιόζηδες ενοποιούνται υπό την σημαία της εθνικής υπερηφάνειας.

Το άβουλο πλήθος είναι έτοιμο να παραμερίσει την μιζέρια της καθημερινότητας του και να μετατραπεί για λίγες μέρες σε ένα συνοθύλευμα από χαμόγελα κάλπικης χαράς, επιδιδώμενο σε ηλίθιους πανυγηρισμούς. Από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης εως τους τοίχους της μητρόπολης κατακλυζόμαστε από χιλιάδες διαφημίσεις που προωθούν την εθνική συνείδηση προβατοποίησης και καταναλωτικής μανίας - παράμετρο απαραίτητη για κάθε καταναλωτική φιέστα. Ο ρόλος των πολυεθνικών εταιριών χορηγίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, προωθώντας αφενός τα προϊόντα τους κι αφετέρου την εθνική ενότητα, δημιουργώντας μια σύμπνοια καπιταλιστικής κερδοφορίας και εμφύτευσης - αναβίωσης της μισητής για μας εθνικής ταυτότητας. Για αυτό και τους χτυπήσαμε, όπως κάναμε στο παρελθόν και όπως θα κάνουμε και στο μέλλον.

Η γιορτή σας σφύζει από λαμπερά φώτα και πολυπληθή χαμόγελα, εθνικά κουρελόπανα, αποχαυνωτικό θέαμα και διάχυτη ανουσιότητα. Η δικιά μας γιορτή είναι τις νύχτες, όταν τα λαμπερά φώτα δίνουν την θέση τους στα πυκνά σκοτάδια της παραβατικότητας και είναι η βενζίνη και η φωτιά, η κίνηση και η καταστροφή. Επειδή η εθνική ομοψυχία είναι για τους φοβισμένους, ποτέ δεν θα αποδεχθούμε την ύπαρξη κανενός κράτους και κανενός έθνους. Η μόνη μας πατρίδα είναι η Επανάσταση που Βίαιη και Ανατρεπτική στο πέρασμά της, θα εκμηδενίσει τον παλιό κόσμο σας.

Με την ευγενική χορηγία της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.


Προηγούμενες δράσεις της ίδιας ομάδας βρίσκονται εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: