Επίθεση σε γραφεία της αστυνομίας-αγροφυλακής και προκήρυξη (Αθήνα, 13/10/2008)Από τα μμε: "Επίθεση από ομάδα 20 κουκουλοφόρων σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.15 το πρωί της Δευτέρας (13/10), στο κτήριο που στεγάζεται το αρχηγείο της Αγροφυλακής και όπου στεγαζόταν παλαιότερα η Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων, επί της λεωφόρου Συγγρού 83. Οι δράστες, πλησίασαν πεζοί το κτήριο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το σκοπό, και πέταξαν βόμβες μολότοφ, μπογιές και πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην είσοδο του κτηρίου και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή, ενώ πραγματοποίησαν έρευνες, χωρίς να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Η επίθεση αυτή προκαλεί αίσθηση, καθώς έγινε πρωί σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας."

Σχετικό βίντεο: http://video.e-go.gr/default.asp?catid=11334&subid=2&tag=8349&pubid=1716663Κείμενο που έφτασε μέσω e-mail:

ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ Η ΟΜΗΡΟΙ

«Ο αλλότριος χαρακτήρας της εργασίας εμφανίζεται σαφώς στο γεγονός ότι όταν δεν υπάρχει κανένας φυσικός ή άλλος καταναγκασμός, η εργασία αποφεύγεται σαν κοινωνική μάστιγα. Η εξωτερική εργασία στην οποία ο άνθρωπος αλλοτριώνει τον εαυτό του, είναι εργασία της αυτοθυσίας, της απονέκρωσης.»

Κάρλ Μάρξ

Στις 21 Αυγούστου συλλαμβάνονται οι Π. Γεωργιάδης , ο Β. Παλαιοκώστας και ένας ακόμη σύντροφος ενώ κατηγορείται και ο κρατούμενος Γ. Χαραλαμπιδης για την απαγωγή του μεγαλοβιομήχανου Γ. Μυλωνά.

Σε ένα καταπιεστικό σύστημα όπου κυριαρχεί ο συμβιβασμός, η απάθεια και η υποδούλωση, ο χαφιεδισμός είναι αρετή και η επαναστατικότητα έγκλημα. Τα αφεντικά είναι οι απαγωγείς των χαμένων ωρών εργασίας μας, με συνεργό το κράτος, ηθικούς αυτουργούς όσους νομιμοποιούν αυτό το σύστημα με την γενικότερη στάση τους και βοηθούς τους τους μπάτσους. Ένα ακόμη κυνήγι μαγισσών στήνεται σε όσους μάχονται εναντίων τους. Όντας όμηροι μέσα στο κελί της κοινωνίας οι σύντροφοι μας επέλεξαν το που και το γιατί θα επιτεθούν, επέλεξαν να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα....

Όσον αφορά εμάς, επιλέξαμε να επιτεθούμε στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων στη Συγγρού επισφραγίζοντας έτσι την επιλογή μας να σταθούμε στην απέναντι όχθη, απορρίπτοντας κάθε άλλο μονοπάτι και επιλέγοντας το μονόδρομο της άρνησης και της έμπρακτης αλληλεγγύης. Δεν εναντιωνόμαστε μόνο στο κράτος και τις όποιες πρακτικές του, ούτε μόνο στους μεγάλους υποδουλωτές, αλλά εναντιωνόμαστε επιπλέον σε κάθε είδους σιωπή.

Η επιθετική μας αλληλεγγύη θα τους συντροφεύει όσο θα βρίσκονται ΟΜΗΡΟΙ του κράτους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

Π. Γεωργιάδη
Β. Παλαιοκώστα
Γ. Χαραλαμπίδη
Β. Χ.

Τους συντροφικούς μας χαιρετισμούς και στον Γιάννη Δημητράκη που σήμερα δικάζεται για την επιλογή του να αρνηθεί το στρατό
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: