Ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς σε Ψυχικό και Φάληρο (Αθήνα 9-10/7/2008)

Το παρακάτω κείμενο έφτασε με e-mail:

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 9/7 και Πέμπτης 10/7 επιτεθήκαμε σε μηχανές της Δημοτικής Αστυνομίας του Π. Φαλήρου και στο Διπλωματικό όχημα του Μαρόκο στο Π. Ψυχικό.

Η επιλογή των στόχων έγινε για να δίξει ότι οι επαναστατικές πρακτικές δεν έχουν εποχές, ακαδιμαϊκά έτη, καθώς και μέρες δύσκολες. Ορίζουν αυτές τον χώροχρόνο όπου θα χτυπήσουν και διαμορφώνουν τις δυνάμεις τους. Είναι το τώρα και το πάντα. Και αυτό γιατί τις συγκεκριμένες μέρες το Π. Φάληρο ασφυκτιούσε από μπάτσους και ενέδρες σε στόχους της Δημοτικής Αστυνομίας. Βέβαια αυτές είναι αδύνατες να αποτρέψουν τις επιθέσεις μας. Το ίδιο και στο Π. Ψυχικό όπου η μπατσοκρατία βασιλεύει και η «ελίτ» των πλουσίων που μένει εκεί την συντηρεί. Βρεθήκαμε εκεί με αλεξήπτωτα και κουρελιάσαμε τον κάθε σας σχεδιασμό, και θα ξαναβρεθούμε.

Η οργή και η φαντασία βρίσκει πάντα τρόπο να εκδηλωθεί.

Αφιερώνουμε το χτύπημα στους Αναρχικούς Συντρόφους Μ. Τσουραπά και Χ. Κοντορεβυθάκη όπου από την Παρασκευή 11/7 δικάζωνται για την επίθεση σε όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας και ανέλαβαν την ευθήνη των επιλογών τους.

Θα επανέλθουμε.

Υγ: Η αστυνομία ευνοήθηκε από τη τύχη και τη Δουλοπρέπεια κάποιων τυχαίων διερχομένων (μάλλον των δημοτικών υπαλλήλων καθαριότητας που έσβησαν τη φωτιά όταν εκδηλώθηκε στη Δημοτική Αστυνομία του Π Φαλήρου και έτσι αυτή δεν επεκτάθηκε.

Κομμαντο Νυχτερινές Περιπολίες
Χαοτική Δράση
Πυρήνες της
Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς


Σημείωσεις:
Δημοσίευση για την επίθεση στις μηχανές της δημοτικής αστυνομίας Π. Φαλήρου:
http://directactiongr.blogspot.com/2008/07/1072008.html
Δημοσίευση για την επίθεση στο όχημα της πρεσβείας του Μαρόκου:
http://directactiongr.blogspot.com/2008/07/1072008_10.html
Για μια προηγούμενη ενέργεια του "Κομμάντο Νυχτερινές Περιπολίες", κάντε κλικ εδώ.
Για τις ενέργειες της "Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: