Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστικό μπαράζ (Θεσσαλονίκη, 14/11/2008)

Από e-mail στο directactiongr@yahoo.gr (σημείωση: προηγούμενη ενέργεια της ίδιας ομάδας μπορεί να βρεθεί εδώ:

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/11/08 χτυπήσαμε την EUROBANK στην οδό Αιγαίου, ένα αμάξι της εταιρείας BOSCH στην οδό Παπαζώλη, ένα ΑΤΜ της αγροτικής τράπεζας στην οδό Φιλίππου που βρίσκονταν έξω από το σούπερ μάρκετ ατλαντίκ, και ένα υποκατάστημα της Γενικής τράπεζας στην οδό Καραολή και Δημητρίου ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των φυλακισμένων.
Από τις 3/11/08 οι κρατούμενοι ξεκίνησαν κινητοποιήσεις σε όλες τις φυλακές της Ελλάδας από αποχή συσσιτίου μέχρι απεργία πείνας και δίψας για "καλύτερες συνθήκες κράτησης" χωρις την ψευδαίσθηση ότι αν αυτά τα αιτήματα ικανοποιηθοϋν θα εχει βρεθεί η χρυσή τομή. Βρισκόμαστε αλληλέγγυοι στους κρατούμενους που έχουν επιλέξει τον δρόμο της "διεκδίκησης", κρατώντας κρατώντας μια αξιοπρεπή στάση αγώνα. Δεν ξεγελιόμαστε όμως από την ύπαρξη της φυλακής ως μέσο σωφρονισμού και δεν ζητάμε τον καλωπισμό της. Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση ότι η ύπαρξη της καθιστά, εμάς τους εκτός των τοιχών, ελεύθερους. Εντός και εκτός των τοιχών ο καθένας επιλέγει το ρόλο του και συντηρεί τα δεσμά του ή εξεγείρεται.
Το μόνο αίτημα που έχουμε και μάλιστα απέναντι στους εαυτούς μας και τους συντρόφους μας είναι η καταστροφή κάθε φυλακής, αόρατης και ορατής. Αρνούμενοι την μετριότητα των καιρών βρήκαμε και θα συνεχίζουμε να βρίσκουμε στιγμές απόδρασης. Θα πυρπολήσουμε τις ήσυχες νύχτες μέχρι την ολική καταστροφή του υπάρχοντος.Θα επανέλθουμε...

Πυρήνες ρηξιακής Δημιουργίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: