Εμπρησμός τράπεζας millenium στο Χαλάνδρι (Αθήνα, 19/11/2008)Περισσότερες φωτογραφιες: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=926825

Από τα μμε (http://www.zougla.gr/news.php?id=13731)

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 23:42 πριν από τα μεσάνυχτα σε υποκατάστημα της Millennium Bank στην Λεωφόρο Πεντέλης 25 στην περιοχή του Χαλανδρίου. Δυνάμεις του Πυροσβεστικού σώματος έσπευσαν στο σημείο άμεσα με δύναμη 6 οχημάτων και 18 πυροσβεστών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστα άτομα έσπασαν τις τζαμαρίες του υποκαταστήματος και έριξαν στο εσωτερικό βόμβες μολότοφ, αφού δεν εντοπίστηκαν ευρήματα από εκρηκτικό μηχανισμό ή γκαζάκια. Από την πυρκαγιά, που τελικά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00:20, το υποκατάστημα καταστράφηκε ολοσχερώς.
Έρευνα και προανάκριση για την εμπρηστική ενέργεια διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής
Update: «Σε ένδειξη συμπαράστασης στους χιλιάδες απεργούς πείνας στα κελιά της Δημοκρατίας» έγινε -σύμφωνα με τηλεφώνημα αγνώστου στην «Ε»- η εμπρηστική επίθεση λίγα λεπτά μετά τις 11.30 το βράδυ της Τρίτης, στο υποκατάστημα της Millennium Bank, στη λεωφ. Πεντέλης 25, στο Χαλάνδρι.«Καλούμε τον υπουργό Δικαιοσύνης και τους ανθρωποφύλακες να μην παίζουν με τη φωτιά. Νίκη στον αγώνα των κρατουμένων μέχρι και το γκρέμισμα της τελευταίας φυλακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: